Spelen met inkt, een stencil en stempels

 Na een bijzonder enerverend weekend 'moest' ik zondagavond even aan de knutsel.  Ik maakte dit labelkaartje (Marianne Design) voor een collega die binnenkort jarig is.

Voor de achtergrond gebruikte ik het mooie stencil Flower Background (470.803.092)  van Pronty en distress oxide inkt (Specled Egg, Salvaged Patina, Shaded Lilac). 
Daarna wat bespetterd met water.  De tekststempel en dansende dame zijn van Art Journey.  Onder de voeten van de danseres een afgescheurd stukje washitape voor wat 'vaste grond'.  De witte lintjes kleurde ik ook lichtjes met oxideinkt.
Moest het voor mezelf zijn zou ik er nog wat kleine stempeltjes op verwerkt hebben, maar voor iemand die niet thuis is in spelen met inktjes en stempels wou ik het wat eenvoudig houden.

En hieronder zie je de achterkant, met ruimte om op te schrijven,
ik liet hier het washitape ook nog eens terugkomen:

Vanwaar een enerverend weekend?
De werken in onze hal leken vrijdag af, maar er zijn nog heel wat zaken niet goed afgewerkt, de toplaag van de trap bvb. dekt niet de vlekken die ze gewoon overschilderd hebben (vlekken die zij nota bene maakten met de donkere verf van de muur...) De baas van de schilders was niet bereikbaar, zit in het buitenland voor een week bleek gistermorgen. En wij hopen volgende maandag op vakantie te kunnen vertrekken...
En dan was er zaterdagmorgen plots telefoon van mijn pa, klaar om naar spoed overgebracht te worden.  Hij kreeg er een aantal onderzoeken, maar door het weekend zijn ook een aantal onderzoeken uitgesteld... Na 5 uur op Spoed kreeg hij uiteindelijk een kamer.  Wij dus zaterdagnamiddag naar het ziekenhuis, eerst nog wat spulletjes opgehaald die hij in het ziekenhuis nodig zou hebben, na het bezoek weer naar zijn huis om zijn hondje op te halen die hier nu weer mag logeren...  Ik zie Rosie heel graag maar ze heeft hier de laatste jaren al zoveel moeten logeren...  Ik hoop (vooral voor mijn pa) dat het nu een kort logeerpartijtje wordt...

Crealieve groetjes
NancyReacties

Freubelmina zei…
Wat een prachtige labelkaart maakte je Nancy, wat balen van de klus die nog niet goed is.
Beterschap voor je vader xx
GerJanne zei…
Heel mooi gedaan Nancy! Wat een perikelen bij jullie. Met de verbouw en je vader. Sterkte met alles.
Irene zei…
Mooi label Nancy maar wat een toestanden en zorgen weer, heel veel beterschap voor he vader!
XxIrene
Eri zei…
Een leuk label in mooie kleuren. Wat vervelend al die perikelen, ik hoop dat je Vader snel wee opknapt.
Groetjes, Eri
Nicolette zei…
Wat een mooie tag. En wat een narigheid met je vader en het verfwerk.
Groetjes Nicolette
Margreet zei…
Ik had je mooie label al op FB voorbij zien komen.
Wat vervelend dat het tegen zit met de schilders. Zeker nu jullie vakantie in aantocht is, wil je de verbouw rond hebben.
Wat een schrik dat je vader weer in het ziekenhuis is opgenomen. Ik ga duimen dat het maar voor korte tijd is!
Sterkte.
xxx Margreet
Lekker gespeeld met een mooi resultaat. Hè bah, vervelend als het niet naar je zin in en dan ook nog tijdstress zo net voor je vakantie. Maar nog vervelender zijn de zorgen om je pa, hoop dat het snel beter mag gaan, groetjes Petra

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2023/29

Kadoosjes met Pronty Stencils