Posts

Posts uit september, 2024 tonen

Reminderpost voor Cheerful Sketches

Afbeelding
 Vandaag vind je bij Cheerful Sketches een tweede reminderpost voor de lopende challenge. Ik mocht een digi van sponsor SheepSkiDesigns inkleuren. Gebruikte materialen: Digi  It's a spring ding van SheepSkiDesigns DSP Sunshine & Rainbows SU (ret) Bloem ECD Cirkel, tekststempel en label: SU Deelnemen kan nog tot 28 september, dit is de schets: Veel plezier met de challenge ! Fijn dat je weer langskwam, dankjewel als je een reactie achterlaat, ik lees de berichtjes altijd met veel plezier! Crealieve groetjes Nancy PS Neem je ook eens een kijkje op mijn andere blog ? Je vindt het blog  hier : SUper Stamptastisch  !       (klik op de afbeelding om naar de desbetreffende blogpost te gaan...)        

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2024/37

Afbeelding
 Donderdag, dus Kerstkaartjesdag bij 52 Weeks to Christmas ! Ik maakte nog een reminderkaartje voor de gnome-challenge, ik zag onlangs deze leuke stempel in Doe@ding en die viel natuurlijk in mijn mandje... Het is een kaartvullende stempel, veel extra is er niet bij nodig. Gebruikte materialen: CS Real Red, Old Olive en aquarelpapier: SU Star Gnome: Woodware tekst gestempeld met Real Red - Stampin' Up! gnome gestempeld met Versafine Clair  Pinecone ingekleurd met de aquarelpotloden en mengstift van SU Maakte jij al een gnomekaartje voor onze challenge?   Je kan nog deelnemen tot zondag 22 september. Je gnomekaartje kan je hier linken. Je gewone donderdagse kerstkaartje zien we graag in het blogbericht van vandaag . Je vindt er ook de inspiratiekaartjes van Colien en Suzan. Fijn dat je weer langskwam, dankjewel als je een reactie achterlaat, ik lees de berichtjes altijd met veel plezier! Crealieve groetjes Nancy PS Neem je ook eens een kijkje op mijn andere blog ? Je vindt het blo

Fototutorial voor Pronty Crafts met de Christmascollectie

Afbeelding
 Vandaag mag ik weer een fototutorial plaatsen op de FB-pagina van Pronty Crafts and Friends. Vorige week kwam er een nieuwe collectie Christmas uit, natuurlijk heb ik hier iets mee gemaakt. Het is een heel eenvoudige techniek, je zag het vast al eens,  echt zo leuk om te doen,  en je hebt in Ă©Ă©n keer twee achtergrondjes met Ă©Ă©n stencil. Als dat niet handig is ! Om te beginnen plak ik mijn  A5-vel aquarelpapier met het stencil er bovenop vast met tape op mijn kraftsheet. Strooi wat poedertjes over het stencil. Ik gebruikte Nuance van Magenta en Shimmer Powder van Nuvo. Daarna bespuit je dit met water. Als je het stencil voorzichtjes verwijdert is dit het resultaat. Ik laat het gewoonlijk drogen aan de lucht. Het stencil zelf leg ik daarna met de 'verf'kant op een nieuw vel aquarelpapier, je maakt zo van je stencil een stempel... Ondertussen maakte ik een paar hertjes los uit het chipboard, en legde die in een kartonnen doos om te bespuiten met verschillende kleuren  Tim Holtz D

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2024/36 - reminder gnome-challenge

Afbeelding
 Eerste donderdag van september, eerste reminder voor de gnome-challenge bij 52 Weeks to Christmas, want Ingrid koos gnomes als thema voor de maandchallenge. Ik speelde nog eens met malletjes van gummiapan,  de boom, het label en de gnome komen uit een adventkalender van gummiapan. De tekststempel is van Stampin' Up! Ook zin om mee te doen aan de challenge ? Dat kan nog tot zondag 22 september. Je kan je wedstrijdkaartje hier linken. Je gewone kerstkaartje mag je showen bij het blogbericht van vandaag . Je vindt er ook de inspiratiekaartjes van Miranda en Merit & Annemarie Fijn dat je weer langskwam, dankjewel als je een reactie achterlaat, ik lees de berichtjes altijd met veel plezier! Crealieve groetjes Nancy PS Neem je ook eens een kijkje op mijn andere blog ? Je vindt het blog  hier : SUper Stamptastisch  !      

The place to be happy...

Afbeelding
Een tijdje geleden toonde ik hier een fototutorial voor Prontycrafts,  hoe je met wat dessinpapier een eenvoudig kaartje kon maken, ik beloofde toen nog kaartjes te tonen, op dezelfde manier gemaakt, ander papier, andere gelegenheden. En dat vergat ik toen, bij deze goedgemaakt... Gebruikte materialen Verhuiskaartje: Pronty Crafts Papier Under Construction 471.201.004 Pronty Crafts Stickers A5 Under Construction 491.100.020 Pronty Crafts Chipboard A5 Scandinavian House  492.001.039 Verjaardagskaart: Pronty Crafts Papier Butterflies 471.201.011 Rubberstamp Butterfly 497.003.002 Pronty Crafts Paperart A4 Butterflies Happy Birthday is van Crafter's Companion Morgen ben ik er weer met een gnome-kerstkaartje. Fijn dat je weer langskwam, dankjewel als je een reactie achterlaat, ik lees de berichtjes altijd met veel plezier! Crealieve groetjes Nancy PS Neem je ook eens een kijkje op mijn andere blog ? Je vindt het blog  hier : SUper Stamptastisch  !        

Cheerful Sketches # 136 - Nieuwe challenge

Afbeelding
Vandaag start er een nieuwe schetschallenge bij Cheerful Sketches. Ik kreeg een digi om in te kleuren van onze sponsor All Dressed Up  en maakte dit zonnige kaartje: Gebruikte materialen: Dgi  Little Gardener van All Dressed Up ingekleurd met Faber Castellpotloden DSP Sunshine & Rainbows - SU (ret) Teskststempel, Ovale ponsen: SU Swirl: Marianne Design   Dit is de schets, deelnemen kan tot 28 september om 18 uur. Veel plezier met de challenge ! Fijn dat je weer langskwam, dankjewel als je een reactie achterlaat, ik lees de berichtjes altijd met veel plezier! Crealieve groetjes Nancy PS Neem je ook eens een kijkje op mijn andere blog ? Je vindt het blog  hier : SUper Stamptastisch  !