Volgers

zondag 22 juli 2018

Uitslag Candy

Sorry, ik had dit beloofd voor vrijdag, maar het is me vrijdagavond niet meer gelukt.

We zijn met héél veel vertraging pas tegen zessen aangekomen in Apeldoorn. 
Eerste prioriteit was - tja, hoe egoïstisch kan je zijn natuurlijk - mijn stapel verjaardagskaartjes openen...
Wat een plezier is dat, zo genieten van al die mooie verjaardagspost! Al die verschillende genres en technieken! Héérlijk!   DANKJEWEL lieve dames! 

Daarna hebben we  buiten op het terras van het hotel genoten van een aperitiefje en lekker gegeten.
Daarna had ik een afspraak met een clubdin van Club Cards and More.  We schrijven al jaren verjaardags- en kerstkaarten naar elkaar, maar we hadden mekaar nog nooit ontmoet.  Toen we wat aan het uitpluizen waren wat er hier in de omgeving zoal te zien en te doen was viel de plaatsnaam me plots op, klonk bekend, even een berichtje of ze niet langs kon komen vrijdagavond, maar Leni zei dat we bij haar welkom waren, konden we buiten wat zitten babbelen.  We konden er te voet naartoe, binnendoor was het maar één kilometer... toffe kennismaking, fijn gebabbeld, weer een avond met een gouden randje!  Zo dankbaar voor al die contacten ondertussen via Clubs en Blogger!

Gisteren zijn we dan heel de dag op stap geweest, eerst naar Rijssen waar ik van mijn man een en ander mocht uitkiezen voor mijn verjaardag (ideaal verjaardagskado natuurlijk!).


En daarna ging het richting Deventer. 
We parkeerden de wagen een eindje buiten Deventer en fietsen dan naar de stad.  Zalig stadje, zalig dagje, veel terrasjes gedaan want met die warmte moet je toch voldoende drinken hé, leuke winkeltjes in en uit, in het ene wat langer blijven plakken dan in het andere (in de Stempelgalerie bvb zou ik uren kunnen rondkijken...), ook wat leuke geocaches gedaan, ... en na het avondeten wou ik wat rusten op mijn bed en ben prompt in slaap gevallen...

De uitslag van de candy nu
want daar wachten jullie natuurlijk op!


Voor wie het niet zo goed kon lezen:Prijs  1 gaat richting Slovenië naar Tina


 Jeanet wint het 2de Actionpakketje.


En de DDBD-mal gaat naat Nicolette!

Veel plezier ermee dames!Crealieve groetjes 
 Nancy

16 opmerkingen:

Nelleke zei

Nog van Harte gefeliciteerd met je verjaardag. Welkom in onze regio. In Apeldoorn is mijn werk, ik woon 10km verderop. En ja Deventer is een prachtige stad. Ik ben nu in Holten, waar ik opgroeide en ging naar school in Rijssen. Leuk dat je in onze omgeving bent! Groetjes Nelleke

Valerija zei

Congratulations to the winners.
Valerija xx

carla zei

Nog gefeliciteerd voor je verjaardag en ik hoop dat mijn kaartje is toegekomen.
Normaal gezien was die zelfs veel te vroeg, want zo heb ik het zelf altijd het liefst.
Je hebt een leuk cadeau uitgekozen, daar zullen we snel wel wat van op kaarten zien veronderstel ik.

Winnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Groetjes,
Carla

Enny zei

Wauw, dat is alvast een prachtig verjaardags-weekend ! En je bent super verwend met geschenken, enz... zo hoort dat ook. :) Proficiat aan de winnende dames ! Groetjes, Enny

Nicolette zei

Wat een leuk kado heb je van je man gekregen. Hobbyvision is inderdaad een prachtige winkel. En leuk dat ik een candy heb gewonnen, mail is al verstuurd.
Ook de andere dames gefeliciteerd.
Groetjes Nicolette

karin zei

Nogmaals proficiat en wat een leuk kado dat je kreeg van je man. Nog veel plezier op vakantie. Deventer is een prachtige stad ,vooral die oude straatjes.
Groetjes,
Karin

Marijke zei

Een heerlijke verjaardag heb je gehad zo te lezen! Heerlijk doorgebracht op diverse locaties in Nederland en dan ook nog zulke leuke cadeautjes van je man gekregen! Erg leuk! Ik hoop dat mijn kaartje ook op tijd was? Je weet het nooit hé in België! Alle dames gefeliciteerd met de prijzen. Groetjes Marijke.

Ans Gilbert zei

Mooie spulletjes heb je gekocht en fijn dat het zo gezellig was in de regio Apeldoorn,jullie zijn nog daar denk ik, wens je nog fijne dagen,
Ansx

Original handmade by Janneke zei

Wat ben jij verwend door je lief!!
Heerlijk shoppen bij HobbyVision... en zoveel mooie spulletjes vergaard.
Proficiat aan de winnaars van je mooie candy!
Wat leuk dat je in Apeldoorn bent. Daar kun je ook prachtig fietsen. Vorig jaar zijn wij ook een dagje naar Deventer geweest. Leuk stadje hè!
Geniet maar heerlijk van je vrije dagen.

Groetjes Janneke

Caroline zei

Ik zag het al op facebook dat je zo was verwend was. Hobbyvision is mooi he? Leuk dat jullie zo genoten hebben.
Groetjes Caroline

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben Nancy en wat een heerlijk verjaardagscadeau al die mooie spulletjes. Nu lekker nagenieten van je mooie kaarten.
lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Klinkt als een heerlijke dag. Deventer vind ik ook een super leuk stadje om te winkelen en een terrasje te pakken. Het is hier zo´n 3 kwartier vandaan en we rijden er graag naar toe. Leuk dat je zo verwend bent door alle blogvriendinnen. Zoveel mooie kaarten geeft je verjaardag toch net een beetje extra!

Enne....ben ik die Jeanet? Dat zou wel super leuk zijn! Schrijf het zelf altijd met een apestaartje en ik weet dat er meerdere J(e)anets in Blogland zijn ;o)

GerJanne zei

Ha Nancy,
had je mijn mail nog gezien met Deventertips? Ik denk het wel, gezien het feit dat je in de Stempelwinkel bent geweest... Wat veel he??
Proficiat aan de winnaars!

Tina Z. zei

ooh, thank you so much, it is a long time I won any candy, so I am super happy, thank you, dear Nancy :))))))
and I see you had such a lovely celebration and I love your birthday goodies, super sweet from your husband.
Have a lovely day, here is a rainy Monday ...
hugs xx

Gina zei

Wat een supergezellig weekend heb je achter de rug. En nieuwe hobbyspulletjes mogen kiezen! Uiteraard leuk ! Proficiat aan de candy-winnaars ! Groetjes, Gina

Epie zei

Gefeliciteerd voor alle candy winnaars !!
Mooi weekend heb je om op terug te zien... leuke kadoos
Geniet van deze nieuwe dag en veel …
Groetjes van Epie