Baby Louis

Terwijl we deze week op vakantie waren in Zuid-Holland kreeg ik een sms'je van een collega dat ze oma geworden was van kleine Louis, klein want slechts 2,300 kg... Louis was een maand te 'snel' om geboren te worden.  Gelukkig was alles wel ok met het kleintje.

Aan de slag voor een kaartje dus, op een voormiddag met niet zo'n mooi weer. Ik had  die morgen net in de buurt een aantal tweedehands StampinUp stempels en malletjes opgehaald en heb daarmee dit babykaartje gemaakt.  Ik had geen geboortekaartje gezien, dus gewoon wat gespeeld met wat leuke jongensachtige kleurtjes...


Vrijdag ben ik dan met Angelique naar de Knotsgekke Kaartenbeurs gegaan in Den Bosch.  Wat was het een fijne dag, gezellig samen rondkijken, paar workshopjes, én andere blogbekenden ontmoeten.
Aan een kraam zagen we twee dames met mekaar aan de babbel: de zussen Nicolette en Caroline,
leuk om even een praatje te maken.  En wie kwam daar ondertussen ook nog voorbij: Margreet!
Was er helaas geen bloggersplein meer op de beurs, dan hadden we toch geluk om er een paar toevallig te ontmoeten én te herkennen van de kleine fotootjes ...

Hier zie je ons bij de workshop met Te Gekke Krijtjes van Petra (links achter). Caroline (rechts achter) en Nicolette (fotograaf van dienst, dus helaas niet op de foto...) kwamen ons werk ook eventjes keuren... 



De dag was veel te snel voorbij.  Ik had echter geluk, ik ging zaterdag nog een dagje naar de beurs, wel veel minder gezellig op zijn eentje...  Nog 2 workshops gedaan en na wat prijzen vergeleken te hebben nog een paar aankopen gedaan, o.a. de muisjes Collectables van Marianne Design en wat Dutch Dubadoomodelletjes...  De grootste aankoop had ik echter zaterdag al gedaan.  Ik mocht van mijn man een nieuwe stansmachine kopen.  Na wat overleg met een clubdin van Club Cards and More had ik uiteindelijk besloten om toch maar te gaan voor een electrische ipv een manuele A4...

Hier zie je hem staan op het tafeltje in het appartementje dat we voor een nacht geboekt hadden in Waalwijk.  Een 'kunstzinnig' appartement, gedecoreerd door Josien Broeren....


Zo, wat een lang blogbericht... Maar ja, heel wat te vertellen hé...  Straks wat opruimen, wassen en hopelijk ook nog wat knutseltijd...

Crealieve groetjes 
Nancy


Challenges en zo:
Crafty Calendar Challenges:  Kids/Babies

Reacties

Nicolette zei…
Mooie kaart voor je collega. En het was zeker leuk om elkaar gezien te hebben vrijdag, en zelfs een paar keer, hihi. En wat een bof dat jij 2x naar de beurs ging. Mooie aankoop heb je gedaan met de Gemini. Veel succes er mee.
Groetjes Nicolette
Irene zei…
Schattig kaartje voor de echt kleine Louis! Wat een leuk beursverslag met foto Nancy, tof dat jullie zo hebben genoten en dat kakelbonte appartementje was dus echt een goed ebeslissing waardoor je 2x kon genieten. Denk dat ik zoiets ook maar eens moet gaan doen want op en neer vanuit Gr. is geen doen!

xx Irene
Judith zei…
Je kaartje is super geworden Nancy. En leuk dat je zoveel workshops hebt gedaan, je leert altijd weer bij.
Veel plezier met je Gemini...
Groetjes van Judith
Eri zei…
Superleuk deze kaart voor de "nieuwbakken" Oma in deze stoere jongenskleuren. Wat tof dat je verschillende blogdames hebt ontmoet op de beurs, en dan ook nog zo'n prachtige aankoop. Tof! We horen vast nog wel of je er tevreden over bent.
Groetjes, Eri
Je@net zei…
Lief babykaartje heb je zo voor je collega gemaakt, Nancy.
En wat een leuke foto's. Zijn vast gezellige dagen geweest!
Rimmie zei…
Wat een geweldig leuk kaartje Nancy! Echt een super leuk idee om zo een naam te verwerken.
Leuk om te lezen dat je zo'n fijne dag op de beurs hebt gehad.

Groetjes

Rimmie
Marfien zei…
Toffe kaart voor een baby boy, leuk gemaakt. En die stans machine? Je krijgt alleen maar spijt dat je die niet eerder aangeschaft hebt, heb vandaag al heel veel uitgestanst en op A4 formaat kun je veel meer (tegelijk)
karien zei…
Wat een mooie babykaart heb je gemaakt
Groetjes Karien
Mariken zei…
Schattig kaartje voor kleine Louis! En de beurs was weer tof he, altijd leuk om overheen te lopen. Ben zaterdagochtend ff geweest, heb genoten!
Fijne avond!
Ans Gilbert zei…
Je hebt een gave kaart gemaakt voor baby Louis.. en wat leuk dat je op de beurs dames uit blogland tegen kwam. Mooie stans machine heb je gekocht en wat een leuk appartement.
groetjes
Ans
Margreet zei…
Wat een enorm leuk kaartje heb je voor baby Louis gemaakt, Nancy....heel creatief bedacht!
Ik vond het superleuk om je op de beurs in het echt gezien te hebben (kort maar krachtig). Het is idd gezelliger om met zijn tweetjes te gaan. Dat heb je zaterdags wel gemerkt. Wat een gaaf appartement had je gehuurd! En wat een mooi cadeau mocht je kopen! Ga je trouwens ook nog naar de Paper Passion in Tilburg?
Fijne zondag nog verder.
xxx Margreet
carla zei…
Een mooi kaartje.
Gezellig de ontmoeting met de bloggertjes.
Groetjes,
Carla
Caroline zei…
Een heel leuk kaartje heb je gemaakt!
En wat leuk dat je de Gemini hebt gekocht! Die heb ik ook en ben erg tevreden. En dan zaterdag nog een keer naar de beurs! Wat een mazzel. Tja, met zijn tweeën is het natuurlijk wel gezelliger maar je bent leuk geslaagd dus. Veel plezier met je aankopen.
Groetjes Caroline
Nota Bene zei…
Wat een toffe kaart! De beurs zag er ook supergezellig uit, twéé dagen ben je zelfs geweest, leuk zeg.
Groetjes, Nele
Hermien zei…
Nou je hebt je weekend goed besteed Nancy...gezellig om mensen met wie je blogt nu eens in het echt te ontmoeten.
Super mooi kaartje heb je gemaakt voor de kersverse opa en oma.

Groetjes Hermien
Wat een super leuk appartementje .
Je kaartje is schitterend Nancy !
Had ook zo graag naar de beurs geweest is er helaas niet van gekomen .
Groetjes Doris
Marja zei…
Wat een leuke babykaart heb je gemaakt met je stempels! Heel mooi de naam in de ballonnen,ook mooie kleuren heb je gebruikt. Gezellig een dagje beurs en zo te lezen heb je goed vermaakt....en weer veel leuks gekocht.
Groetjes marja.
Monique zei…
Hoi Nancy, je kaart voor baby Louis is heel mooi geworden. En ik heb al een paar keer gelezen dat het zeer gezellig was op de beurs. En super dat je dan 2 keer heen gaat...Mooie machine heb je gekocht. Dat scheelt heel veel draaien. Dat appartementje is helemaal top. Leuk en zo artestiek. Lekker lang verhaal. Soms maak je heel veel leuke dingen mee in korte tijd. Heerlijk toch?

Liefs Monique
Sarah zei…
Je kaartje is prachtig!
Wat had jij een top weekend en wat een leuk appartement.
Die machine, wauw, nu ga je nog meer kaarten kunnen maken. Veel plezier ermee!
Leuke kaart heb je gemaakt voor Louis! Wat een geweldige aanwinst die Gemini. Veel plezier ermee!
groetjes, Caroline
Leuk kaartje voor Louis, er is niet veel nodig om tot een leuk resultaat te komen zie je wel! Erg leuk om je weer even te spreken en gezellig dat ik nu ook Angelique ontmoet heb. Oh wat een lieve man heb jij om zo'n gaaf cadeau te schenken, veel plezier ermee! Kon je 's nachts wel slapen in dat appartement? Er is zoveel te zien... ik zou geloof ik geen oog dicht doen haha, groetjes Petra
Beverley zei…
Great card. Thanks for joining in this months 'Children or Babies' challenge over at Crafty Calendar.
Hugs
Bev x

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2023/17 Challenge Monochroom

Kadoosjes met Pronty Stencils