Hiep Hiep Hoera

Vandaag is Louise jarig, de dochter van mijn schoonzus, een hele knappe tienermeid, wordt 14 jaar.  Ik wist niet echt welk kaartje ik zou maken.  Het is een echt danseresje, maar dergelijke kaartjes maakte ik al vaak voor haar.
Op de beurs in Den Bosch kocht ik het knipvel Winterdreams met het bijpassende papier van Marianne Design.  Toen ik het blokje eens goed doorbladerde vond ik dat dit toch niet echt alleen maar kerst was, en zo begon het idee...

De dromenvangermal met veertjes past hier volgens mij wel goed bij, de veertjes gestanst uit twee bijpassende kleuren..., nog een parelvlindertje, ...

Aan de binnenkant stempelde ik nog een dromenvanger met een toffe wens... en... dan pas gezien dat de tekst  fout is, foei Marianne Design!  Moet all niet met dubbele L???
Ik vind het al zo jammer dat teksten zo vaak in het Engels zijn, maar als ze dan nog fout zijn...  Waarom dan niet in (correct) Nederlands?
Louise leert vanaf dit schooljaar Engels (bij ons 3de taal), ik hoop dat ze het nog niet ziet...


Gebruikte materialen:
Van Marianne Design:
Knipvel Winterdream: EWK1253
DP Winterdream: PK9150
Dromenvanger: CR1373
Stempelset Dreams: CS0989
Andere:
Hiep hiep hoera: Noor 6410//0410

Lief  dat je op blogbezoek kwam,
dankjewel als je een reactie achterlaat, ik lees die altijd met veel plezier!

Crealieve groetjes 
NancyChallenges en zo:
Die Sketch-Tanten: # 35    (Schets wel 180 % gedraaid)

Reacties

Margreet zei…
Oeps, foutje Marianne...slordig....ben benieuwd hoe ze dit herstelt? En ik ben het met je eens dat teksten in correct Nederlands ook niet te versmaden zijn.
Nu even over je kaartje....ik denk dat je nichtje dit een heel tof kaartje vind...die dromenvanger is prachtig met de bijpassende veertjes.
Fijne zondag.
xxx Margreet
Je@net zei…
ERg mooie kaart voor je nichtje, Nancy. Prachtige kleurtjes heb je gekozen. En wat jammer van die tekst. Misschien zelf een l erachter zetten in dezelfde kleur?
Crea Ankie zei…
valt vast niet op Nancy, heel mooi gedaan !
Nota Bene zei…
Een heel mooie kaart. Inderdaad zo jammer dat er een fout in het Engels staat. Op kleren zie je dat de laatste tijd ook zo vaak; Engelse spreuken zijn misschien wel hip, maar als er fouten in staan, vind ik het toch klunzig om daarmee op je borst rond te lopen. Je kan inderdaad maar hopen dat Louise het niet ziet, of anders meteen zeggen dat er een foutje op staat - dan zal zij dat waarschijnlijk nooit meer vergeten en later zelf die fout niet maken.
Groetjes, Nele
Ans Gilbert zei…
Hoi Nancy,
wat heel erg jammer van die fout op je stempel, ik heb nog even de stempelset opgezocht, de fout zit denk ik in alle sets..Het is een mooie kaart geworden in zachte kleuren, ze is er vast heel blij mee,
groetjes,
Ans
Scraptastisch zei…
Tja...er zullen dus veel foute stempels zijn uitgebracht, ik had de l nog een keer gestempeld, maar ze zal je kaartje er vast niet minder mooi m vinden, want het is prachtig bedacht en gemaakt Nancy! Veertien jaar is niet makkelijk om iets voor te maken, toppie gedaan.
xx Gerie
Karla zei…
Schitterende kaart Nancy, ik vind dit knipvel ook supermooi, ik moet het alleen nog aanschaffen maar dat ga ik zeker doen nu ik deze kaart zie.
Fijne zondag.

Groetjes Karla
Valerija zei…
Ooooh....this is so beautiful and romantic. Love your card.
Valerija xx
Hetty zei…
Mooie kaart voor je nichtje.
Jammer van de tekst, maar verder is die super ....
Groetjes Hetty
Tina Z. zei…
So beautiful.
Hugs xx
Caroline zei…
Het papier heb ik ook op de beurs gekocht en heb er net een kerstkaart mee gemaakt maar het is heel mooi papier voor elke gelegenheid hoor. Jammer van de taalfout!
Het kaartje zal ze vast prachtig vinden.
Groetjes Caroline
Heel leuk kaartje voor je nichtje. inderdaad beetje slordig, hier krijg ik ook veelvraag naar NEdD tekst, gebruikt dan ook heel vaak dezelfde.

fijne dag liefs Annemarie en Merit
GerJanne zei…
Hoi Nancy,
Prachtig kaartje voor je nichtje. Soms is het lastig om iets anders te verzinnen als ze zo opgaan in de hobby, maar deze zal ook vast in de smaak vallen.
Wat betreft de stempel... ik heb eens iemand op een fout gewezen die digi's maakte met Nederlandse teksten. Ik was zo blij dat ze dat deed, maar ze had een foutje in de spelling gemaakt in een van een digi's. Iets van : jij betekend veel voor mij. Dat zou ik dan nooit gebruiken. Maar het werd me niet in dank afgenomen en ze ontvolgde zich bij mij. Kinderachtig, hè?
Groetjes,
GerJanne
Mariken zei…
Prachtige kaart, ondanks dat kleine foutje. En daar kun jij niets aan doen...
Nicolette zei…
Heel jammer van de fout in de tekst, maar je kaart is erg mooi. Het blok heb ik vorige week ook gekocht.
Groetjes Nicolette
Erger jij je ook zo aan al die Engelse teksten? (en dan ook nog met een fout er in...) Geef mij maar lekker Nederlandse teksten, vind ik véél leuker! Je nichtje zal dit kaartje zeker heel erg gaan waarderen en hopelijk heeft ze meer oog voor de mooie dromenvanger dan voor de tekst, groetjes Petra
Sylvia zei…
Hele mooie kaart voor Louise,Nancy.Mooi designpapier.

Groetjes,Sylvia.
Nelleke zei…
Je kaart is prachtig, een foute tekst is echt jammer. Dat hoort goed te zijn. Ik vind zelf Engelse teksten wel wat hebben, maar niet voor iedereen, voor ouderen gebruik ik liever Nederlands. Groetjes, Nelleke
Mooie kaart met die dromenvanger. Wat slecht om zo'n stempel te produceren!
groetjes, Caroline
Freubelmina zei…
Nou die dromenvanger zal je nichtje zeker erg leuk vinden, mooi geheel heb je gemaakt Nancy! Lieve freubelgroetjes, Wilma
Dreja zei…
Eine sehr schöne Karte. Danke daß du bei den Sketch-Tanten teilnimmst.
LG Dreja
Doris Klein zei…
Wonderful done! I love the die cut and the colours of your creation. Perfect make!
Thanks for playing along with our Sketch Aunts Challenge and good luck!

Hugs
Doris

*DT* Die Sketchtanten
Kleido’s BastelStüble
Blog-owner Do-Al(l) Kreatives (#9 – The beginning of autumn (let’s drop the leaves))

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2023/29

Kadoosjes met Pronty Stencils