Happy Birthday

Een verjaardagskaartje voor de voorraaddoos.
Ik vond de schets van Paper Play Sketches van deze week wel leuk, wat feestelijke papiertjes gezocht en zo maakte ik dit kaartje vanmorgen vroeg al, ik kon toch niet meer slapen en moest stil zijn om mijn man niet wakker te maken...


Gebruikte materialen:
DP It's my Party - SU
Tekststempels: Happy Happy Happy - Lawn Fawn LF1334
Snijmallen: AliExpress
Basiskaart: parelmoer linnenkarton (Action of Wibra)

Dit weekend is het eerste weekend deze zomer waarbij niets op de agenda staat.  Ik denk dat het wat 'grote schoonmaak' wordt in kleerkasten en misschien probeer ik ook eens wat hobbytijdschriften op te ruimen.  Moeilijk voor mij, ik bewaar sinds jaren HobbyHandigs, Creatief met Kaarten, Mariannes enz...  Maar eigenlijk bekijk ik die toch niet zo vaak meer, is altijd zo zoeken naar iets waarvan je weet dat je er ooit een artikel over gezien had...  Toch vind ik het zonde om ze weg te gooien...  Hoe bewaren jullie je tijdschriften?  Hoe vinden jullie snel een bepaald artikel terug?  De knipvellen uit de boekjes waarvan ik denk dat ik die wel eens zal gebruiken zitten al in een map met vermelding van het desbetreffende magazine.

Onze jongste is gisteravond vertrokken als Moni-vrijwilliger naar Zuid-Oostenrijk met een groep jongeren van 13/14 jaar.  Na 4 dagen 'verhuizen' ze naar het Gardameer in Italië.   Bij hen heel wat toffe activiteiten op de agenda: bergwandeling, Rivertubbing, Kajakken, Sup'pen (Stand Up Paddle, met een soort roeispaan op een surfplank), een bezoek aan Verona met o.a. het balkon van Romeo en Julia (vindt hij stom want nuchter als hij is: Romeo en Julia hebben toch niet echt bestaan?!), een pretparkdagje, en natuurlijk nog allerlei activiteiten...  Hij werkte o.a. een groepsCluedo uit.  Vandaar dit kaartje in zijn valies:


Basis is een schets van Sweet Sketsh Wednesday, ik zag er onmiddellijk een  (Oostenrijkse?) berg in, vandaar dat ik de schets een kwartslag gedraaid heb...

Gebruikte materialen:
Basik and Sparrows: Scrapberry's
ingekleurd met Spectrum Noirmarkers
DP Basik & Ko: Scrapberry's 
Hugs, vlieger, cirkelmal: AliExpress
Banner: Impression Obsession
Tekststempel: Yvonne Creations

Fijn dat je weer op blogbezoek kwam, tof als je een reactie achterlaat,
ik lees die altijd met veel plezier!  Dankjewel!
Crealieve groetjes 
Nancy
Challenges en zo:
Happy Birthday:
Paper Play Sketches: # 49
kaartje met Basik:
Sweet Sketches Wednesday: # 119


Reacties

Gina zei…
Superleuke kaart Nancy en leuk ook weer dat je een kaartje in de bagage van je zoon hebt gestopt! Groetjes, Gina
Je@net zei…
Wat een leuke en feestelijke kaart heb je zo gemaakt, Nancy.
Ook het kaartje voor je zoon is erg leuk geworden.
Ik heb vorig jaar alle tijdschriften weggegooid. Behalve die met mijn publicaties, dat leek me nog wel leuk om te bewaren. Verder is nu alles weg en heb het nog niet gemist. Succes ermee!
Wat een leuk kaartje, die is goed gelukt op de vroege morgen! En wat gaaf dat je een kaartje in de bagage van je zoon hebt verstopt, altijd leuk zo'n verrassing!
Succes vandaag met de 'opruimdag'.
Groetjes, Merit en Annemarie
Margreet zei…
Wat een gaaf verjaarskaartje Nancy!
Ik ben altijd uren eerder op dan mijn man, maar gelukkig hoef ik nooit zachtjes te doen, want hij slaapt overal doorheen!
De kaart voor je zoon vind ik supergaaf...leuke spulletjes heb je gebruikt.
Ik zit ook met een overschot aan jaargangen van vele tijdschriften. Succes met ruimen vandaag.
xxx Margreet
Diny zei…
Twee leuke kaartje Nancy.
Ik heb niet zoveel tijdschriften....koop soms losse nummers en die bewaar ik in een tijdschriftcasettehouder....mooi scrabble woord he!
Groetjes en succes met opruimen,
Diny
Caroline zei…
Alletwee zulke knappe kaartjes die je gemaakt hebt nav de sketches.
Succes met opruimen!
Groetjes Caroline
karien zei…
Twee hele leuke kaartjes heb je gemaakt,en succes met het opruimen,ik heb gelukkig niet zo veel tijdschriften.
Groetjes Karien
!neke zei…
Twee leuke kaarten !!!!!
Zijn ook leuke schetsen !

Succes met opruimen !!!!
Je kijkt er toch niet meer in !
Op internet is zoveel te vinden.....

fijn weekend
groeten Ineke
Suzan zei…
Prachtige kaartjes Nancy!
Ik heb daar ook moeite mee, om iets weg te doen....dus ik doe het niet haha
Groetjes en een fijn weekend,
Suzan
karin zei…
Leuke kaarten Nancy. Af en toe moet je eens opruimen, maar al hetgene ik zelf niet meer gebruik gaat in een map voor mijn kleindochter, die ook graag freubelt.
Een leuke reis voor jullie jongste !
groetjes,
Karin
Mariken zei…
Prachtig zijn je twee kaartjes geworden! En opruimen, echt een hele klus, maar het voelt daarna zo goed!! Succes en een fijn weekend!
Heide zei…
Super adorable card, love the papers and the bright color of the hugs. Thanks for joining us this week. Hugs,Heide SSW2-DT
Scraptastisch zei…
Hoi Nancy,
Wat heb je weer veel te vertellen op je blog!
Gaaf om een een mooi kaartje in zijn tas te stoppen en zo te lezen gaan die veel beleven! Ook je verjaardagskaart is super! En ik heb laatst ook alle magazines opgeruimd, want ze staan er maar te staan en op de blogs inspiratie genoeg toch? Ik heb ze niet gemist, keek er toch niet meer naar om! Succes!
xx Gerie
Wat een leuke kaarten Nancy. Je hebt het vroege opstaan goed benut hihi. De kaart voor je zoon is hardstikke leuk met die "detective" er op. Geweldig als je dan ook net zoiets hebt om mee te knutselen. Dat beantwoord dan meteen je vraag: ik kan écht NIETS weggooien van knutselspullen/knutselmagazines. Als ik wat down of niet lekker ben pak ik een kist en ga ze gewoon weer doorbladeren en krijg ik vanzelf weer goede zin. Ik heb bij de Action van die transparante opbergboxen gekocht en ze daar allemaal in gedaan. Ik denk dat er wel zo'n 15 kratten staan. Zelfs de allereerste uitgave van HobbyHandig zit er nog in :)
Lieve groetjes Miranda
Crealientje zei…
Hallo Nancy,
Leuke kaartjes heb je gemaakt!
Ik heb 3 tijdschriften en verder niet, haal het meeste wat ik wil weten van het net.
Soms is doorbladeren wel eens fijn, als onze internet het weer eens niet doet :)
Het katten stempeltje is naar me onderweg vanuit China. Vind hem zo leuk!
Goed weekend verder en groetjes Crealientje.
Hetty zei…
Super leuke kaarten heb je gemaakt.
mooie trip maakt je zoon, super je bijpassende kaart.
groetjes Hetty
Nota Bene zei…
Leuke kaarten! En je zoon doet wel toffe dingen als moni. Hij heeft groot gelijk, hoor, 't is nu dat hij het moet doen. Veel succes met het opruimen. Mijn kleerkast heb ik aan het begin van de zomer uitgekuist en ik heb er mijn nonkel gelukkig mee gemaakt die als vrijwilliger werkt bij een armoedeorganisatie in Poperinge. Tijdschriften heb ik (nog) niet veel, dus daar kan ik je geen tips voor geven. Ik weet wel dat ik zulke dingen zelf ook niet kan wegdoen...
Groetjes, Nele
Sarah zei…
Ik knutsel ook graag vroeg als iedereen nog slaapt. Je kaartje is feestelijk. Je kamp kaartje is leuk!
Ik koop nooit tijdschriften. Ik krijg er wel af en toe en daar haal ik uit wat ik nodig heb voor bv mijn handletteringschrift of ik vouw er envelopjes van met pagina' s met weinig tekst. En wat ik ook bij andere lees, er is zoveel inspiratie op internet en dat neemt geen plaats in in je hobbykamer. Succes!
Ans Gilbert zei…
Hoi Nancy,
Wat heb je een leuke kaart voor je zoon gemaakt, heel toepasselijk..
Ook je andere kaart met de sketch is heel mooi, knap om met de sketches die kaarten te maken..
Ik heb alle tijdschriften die ik had weg gegooid.. Keek er toch nooit meer in.
Wens je een fijn opruim weekend,
groetjes
Ans
Enny zei…
Wat mooie kaarten Nancy, toch leuk dat we zo'n "rustige" hobby hebben, als iedereen nog slaapt... Wow, je zoon gaat een prachtige tijd hebben, hij zal blij zijn met dat kaartje ! Ik heb hopen tijdschriften, vooral Engelse; uit oude jaargangen scheur ik uit, wat me nog interesseert (gaat in een classeur/ordner), de rest gaat naar een vriendin, die ook graag knutselt. Groetjes, Enny
Angelique zei…
Leuke, vrolijke kaart met al die mooie papiertjes, meer heeft hij niet nodig. Wat een leuke kaart voor Dimi, geweldige stempel en mooi bijpassend dp. Die gaat zich zo te lezen niet vervelen, wat een gave dingen allemaal.
Mooie kerstkaart, wat een schattig hertje.
lieve groetjes Angelique
Eri zei…
Leuk kaartje gemaakt zo op de vroege ochtend. En in de valies van je zoon zit ook weer een leuke kaart. Die zal zich vast niet vervelen in Oostenrijk.
Groetjes, Eri
Janis Lewis zei…
Cute! Thanks for sharing at Paper Play Sketches.
~Owner/DT Janis
GerJanne zei…
Hoi Nancy,
Wat heb je een enige kaart voor je voorraad gemaakt. Altijd handig. Dat papier heb ik ook nog wat van, heel feestelijk!
Wat tijdschriften betreft: ik bewaar alleen die, waar ik wat mee kan. De blaadjes van Marianne bekijk ik en dan gaan ze bij het oud papier. Da zijn toch meer folders met de nieuwste artikelen van een maand. Of bedoel je die niet? Je hebt ze ook van Joy, Kippers... daar zit niets bij wat je kunt gebruiken zoals plaaatjes etc. De andere tijdschriften bewaar ik in een rekje. Soms haal ik er knipvellen uit, maar dan moet ik die weer opbergen, dus hou ik ze nu maar bij elkaar.
Je kaart voor je jongste is tof! Kan me wel indenken dat je aan een berg moest denken. Wat gaat hij gave dingen doen!
Groetjes,
GerJanne
Nicolette zei…
Wat een leuke kaarten en de sketch zijn leuk gebruikt zo.
Succes met opruimen.
Fijne zondag,
Groetjes Nicolette
Freubelmina zei…
Wat een leuke kaarten Nancy, allebei! Mooi hoe je de sketches hebt uitgewerkt! Ik wil dat ook meer gaan doen maar vind het best moeilijk.
Flinke pittige reis voor jullie jongste maar die gaat zich niet vervelen!
Fijn weekend en lieve groetjes, Wilma
Margo zei…
Wat een grappig en toepasselijk kaartje Nancy !
Ik ben benieuwd hoe de werken vlotten ! Bij mij lukt dat nooit ! Ik kom altijd veel te veel leuke spulletjes tegen ! Ik heb ook gerommeld in mijn tijdschriften een tijd geleden en er een aantal weg gedaan, dat heb ik beslist door ze stuk voor stuk mee te nemen en op de bus naar het werk te lezen, ik heb van die post-it stripjes gekleefd waar ik een mooie kaart vond en dan de boeken zonder post-it weg gedaan.
Veel succes !
Kathie zei…
Very cute card I do love what you've done with with the sketch, cute image but that kite is lovely and adore the orange. Great card and thanks so much for sharing it with us over at Sweet Sketch Wednesday 2 and good luck.
Hugs
Kathie SSW2~DT

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2023/17 Challenge Monochroom

Kadoosjes met Pronty Stencils