Volgers

maandag 20 juli 2015

You've got mail #2

2de poging voor vandaag... Het lijkt nu gelukkig wel te lukken met het importeren van de foto's in mijn blogbericht, ik heb geprobeerd wat Ans suggereerde: Google Chrome gebruiken, en lukte sebiet (dankjewel voor de tip Ans!).  Op de gewone manier via Firefox lukte het ook niet na de grondige virusscan van deze voormiddag.  Vreemd en ook wel vervelend...

Niet : You've got mail maar I've got mail! Héél wat verjaardagskaartjes ontvangen voor mijn verjaardag vandaag!  En wat was het moeilijk om die dicht te laten tot vandaag!  De eerste twee had ik eerlijk gezegd onmiddellijk bij ontvangst geopend, maar kreeg dan 'onder mijn voeten' van mijn mannen,  en heb dan mijn nieuwsgierigheid proberen te bedwingen, zooooooooooooo moeilijk!  Maar vanmorgen wel superleuk om ze allemaal open te maken!  En vanmiddag waren er nog 2 mee met de post van 'blogdinnen' en nog wat van familie en vrienden (eentje met als leuke omschrijving: "niet zelf gemaakt maar wel zelf gezocht"...


Maar eerst mijn kaartje: dit heb ik gemaakt voor de challenge van Cards & Scrap.  Deze laptopmal van Marianne Design is er ook nog eentje van mijn koopjesjacht onlangs.  Het papier komt uit het candypakketje dat ik bij Jacomijn gewonnen had.  Vond de combinatie van het lettertjespapier en de laptop wel leuk.  Eerst geprobeerd op wit basispapier, maar het was veel zonniger met het gele kaartpapier...
En deze tekst vond ik best wel leuk om vandaag dan te kunnen gebruiken voor mijn blogbericht!En dan hier een foto van de ontvangen kaartjes van blogdinnen, waarvoor zoooooooooo hartelijk DANKJEWEL!!!!!


Allemaal om ter mooist hé, wat voel ik me superverwend vandaag!!!!

Vanavond komen mijn schoonouders en mijn pa taart eten en een lekker glaasje bubbels drinken, ik zal hen laten meestemmen wie van deze lieve dames de verrassingscandy krijgt.  Mijn schoonzus, ook nog net geen 50,  mag de onschuldige hand spelen om de blogcandy te trekken...

En dan wil ik ook nog Gelinda, Ellen en Jeanet welkom heten als nieuwe volgsters van mijn blog.  Leuk om nu en dan eens bij mekaar op blogbezoek te komen en mekaar te inspireren!

Creatieve groetjes
Nancy


14 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Nancy,
super..dat het gelukt is, ik gebruik altijd Google Chrome..wat heb je veel prachtige kaarten gekregen en ook je you've got mail is heel erg leuk..
Geniet nog lekker verder van je dag,
groetjes,
Ans

Anita van Merode zei

Van harte gefeliciteerd Nancy!!!
Een fijne verjaardag gewenst! Wat leuk om zoveel hele hele mooie kaarten te mogen ontvangen! Wat goed om het vol te houden tot vandaag! Op een paar na! Zie dat je de mijne ook ontvangen heb, gelukkig!
Spannend wat de visite gaat kiezen. Maar gun het iedereen hoor!
Dankjewel alvast voor deze kans. En wat top dat het gelukt is met de xomputer door de tip.
Gr Anita

Anita van Merode zei

Vergeet ik nog, en dacht nog , niet vergeten....je kaart is super mooi! Heel origineel!
Gr Anita

Chantal zei

Lieve Nancy wat ben ik blij dat het kaartje op jouw verjaardag is aangekomen :) !! Ik zat 'm zo te knijpen hihi. p Beetje flauw van mij dat ik de post niet vandaag plaatste maar ik wilde jouw reactie zo graag lezen hihi. Ik ben echt ontzettend blij dat ik jou heb leren 'kennen' en dat jij mijn blogdinnetje bent :) Ik zong al in mijn vorige berichtje en ik schreef toen ook al: je bent zo'n lieve, vrolijke vrouw! Je bent super verwend met verjaardagskaarten en dat vind ik zo leuk voor jou! Je verdiend het! En dan nu jouw kaartje haha. Super leuke kaart! Heel leuk gedaan met de laptop en de tekst :) Dank je wel voor jouw lieve berichtje op mijn blog!
Liefs Chantal

Nicolette zei

Hoi Nancy, gefeliciteerd met je verjaardag. Een gezellige dag gewenst.
Je kaart is trouwens weer erg leuk!
Groetjes Nicolette

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je verjaardag Nancy én wat ben je verwend met mooie kaarten, errug leuk voor je!!! Een fijne avond gewenst.
Creatieve groetjes, Gaby

Je@net zei

Gefeliciteerd met je verjaardag, Nancy, en wat een stapel post heb je gekregen. Super gaaf, zeg!

ANJA 3D zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En wat heb je veel mooie kaarten gekregen. Knap dat je tot vandaag de enveloppe dicht heb laten zitten. ik ben daar veelte nieuwsgierig voor.
Groetjes, Anja

trijntje zei

Hoi Nancy. Wat gezellig allemaal deze kaarten. Gefeliciteerd en bog een gezellige avond. Groeten Trijntje

Gina zei

Wat een leuke kaarten heb je gekregen! Goed idee van je om je verjaardag via jouw blog te delen! Misschien doe ik dat volgend jaar ook wel eens. Krijg je lekker veel en mooie kaartjes - hihi ! en nu kennen we jouw verjaardag ook voor de volgende jaren, hé ! :) Geniet nog van jouw avond! Groetjes, Gina

Gina zei

en uiteraard... jouw kaartje met de laptop is ook superleuk geworden! Ik ga de mijne voor Cards&Scrap nog proberen af te werken, zie dat ik nog tot 23h55 heb - haha!

Hetty zei

Super mooie kaarten heb je gekregen Nancy. Nog even genieten ervan
Groetjes Hetty

GerJanne zei

Hoi Nancy,
van harte he!! Nu echt. En wat verhoogt een aantal kaartjes je feestvreugde. Jouw dag is vast een heel gezellige en leuke.
Je kaart is ook super en helemaal toepasselijk voor jou vandaag. Heb een fijne avond met elkaar!
Lieve groet
GerJanne

anneke's creaties zei

hoi Nancy van harte gefeliciteerd met je bijna 50 ste verjaardag
en wat een schitterende kaartjes heb je gekregen
de een nog mooier dan de ander
dat je zoveel kaartjes hebt gekregen maakt je dag nog specialer
geniet er maar lekker van en nog een hele fijne avond met je familie

jou kaartje voor de challenge ziet er ook prachtig uit
je hebt de schets heel mooi verwerkt

groetjes anneke