You've got mail...

Ik had voor de challenge van Cards & Scrap een kaartje gemaakt met daarop de laptopmal van Marianne Design, als tekst: You've got mail.  Mijn blogberichtje had ik vorige week vrijdag al netjes geschreven, bedoeling was om het in te plannen om vanmorgen vroeg te plaatsen, maar ik kreeg de foto niet opgeladen, evenmin voor het kaartje dat ik vrijdag wou plaatsen op basis van de schets van Dutch Card Lovers.
Ik kreeg voortdurend een foutmelding "Bad Request Error 400". 

Vrijdagavond zijn we vertrokken voor een weekendje Nederland, eventjes wij tweetjes terwijl onze jongste in Slovenië geniet van een zalige maar snikhete vakantie.  Gisteravond nog een tussenstop en logeernachtje bij mijn pa (kat ophalen, want ook die had dus ook een weekendje uit...) en nu pas thuis, helaas, het was geen eenmalige foutboodschap, het computerprobleem is dus nog altijd niet opgelost!  Gek word ik daarvan...

Ik laat straks mijn antivirusprogramma lopen en hoop dat het probleem tegen vanavond opgelost is, dan laat ik ook weten wie de winnaar van mijn blogcandy is!

Alvast DANKJEWEL aan iedereen voor de verjaardagswensen en kaartjes, maar daar kom ik nog op terug in een volgend blogbericht!

Creatieve groetjes
Nancy

 


Reacties

Anoniem zei…
Wat fijn, zo'n weekendje weg. Hopelijk is het computerprobleem snel opgelost zodat we jouw creaties kunnen bewonderen. ;-)
Oei Nancy, das niet leuk hé, pc problemen.
geniet maar van jullie tripje !
Liefs
Ilse
carla zei…
Leuk zo'n weekendje weg.
Nederland is niet ver, maar zo gezellig. Een favoriete vakantiebestemming, vooral om te fietsen.
Dit nemen ze jullie niet meer af.
Maar als nu nog je computerprobleem opgelost geraakt, want dat is niet zo leuk om zonder computer te zitten. Het je het probleem op alles?
Ik had vorige week ook problemen o.a. ook op blog, maar sommige andere sites zoals Facebook, die werken dan wel.
De dag nadien had het probleem zich vanzelf opgelost en ik voelde me weer gelukkig.
Hopelijk komt het bij jou ook snel terug in orde.
Geniet nog van je verjaardag.
Groetjes,
Carla
Ans Gilbert zei…
Hoi Nancy,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik zag net dat Carla een prachtige kaart voor je gemaakt heeft..erg mooi.
Lastig dat je geen foto's kunt oploaden..gebruik je wel Google Chrome?
wens je veel succes,
groetjes,
Ans
Diny zei…
Hoi Nancy,
Ik heb hetzelfde probleem als jij....maar ik heb de foto van mijn vlinderkaart via de mail naar de laptop van mijn man gestuurd en zo heb ik hem toch kunnen plaatsen....maar het is heel erg vervelend!
Groetjes Diny
Diny zei…
Nu lees ik net ergens dat jij vandaag jarig bent Nancy....van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!
Groetjes Diny
Anoniem zei…
Allereerst: Happy B-day to you! Happy B-day to you! Happy B-day dear Nancyiieeehhhh Happy B-day to youoehoe!! Sorry voor mijn valse gezang hihi! Gefeliciteerd Nancy!! Ik hoop dat je mijn kaartje op tijd hebt ontvangen :) Een ontzettend fijne dag toegewenst met ... heeeeeeel veel cadeau's! Je bent zo'n vrolijke, lieve vrouw en ik gun jou al het moois :)

Wat vervelend dat je computer probies hebt! Hopelijk is het snel opgelost :) Ik heb trouwens helemaal gemist dat je de candy al weg aan het geven bent! Schaam, schaam sorry!
Lieve groetjes Chantal
Wil Frutsel zei…
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Nancy, en ik hoop dat je ondanks de computerproblemen toch een hele fijn dag zult hebben. Waat zijn we zonder de computer he.... je merkt het pas hoe onmisbaar die is geworden als ie niet meer werkt. Ik hoop dat het zich snel oplost!!
xx Wilma

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

An-Na Swap 3 - Opdracht 1

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2020/4 Challenge Kerstballen