Volgers

woensdag 22 juli 2015

De herinnering blijft

22 juli 2008: de dochter van goeie kennissen stapte uit het leven, een stralende jongedame van 28...  Het gaat je petje te boven hoe zo'n toffe meid tot die stap komt!

22 juli 2011.  Wij waren met vakantie in Denemarken, stonden op met slecht weer en beslisten een dagje vroeger dan voorzien naar huis te gaan, we voelden eerder in de week aan de telefoon dat het niet goed ging met mijn moeder.  We dachten dat ze het wel leuk zou vinden als we een dagje vroeger dan voorzien op bezoek zouden gaan.  We waren net op de autosnelweg toen we het verschrikkelijke telefoontje kregen dat onze lieve ma overleden was.  Mijn broer zei toen nog niet wat er gebeurd was - 'gewoon, plots'- maar toen we thuis kwamen hoorden we dat ook zij uit het leven gestapt was...  Ik kan er nog altijd niet bij! Tot in mei van dat jaar was ze nog zo'n vrolijke behulpzame ma, in juni kreeg ze helse pijnen, maar niets onherstelbaars ... En in de goeie 2 weken dat wij op vakantie waren 'veranderde' ze zo, stil, depressief, ...  Geen afscheid, niets...

Dit kaartje heb ik gemaakt voor onze kennissen, ik weet immers hoe moeilijk het blijft!


De gebruikte materialen:
ClearStamp Noor/Joy
Hart: Marianne Design CR1225
Cirkelmallen: Crea Nest Lies XXL 7 & 21
Pipi Butterfly - Memory Box
Dessinpapier: Mambi Sheets (Me & My big Ideas)
Creatieve groetjes
Nancy


11 opmerkingen:

Nicolette zei

Stijlvolle kaart Nancy.
Veel sterkte gewenst.
Groetjes Nicolette

carla zei

22 juli voor jullie een dag om nooit te vergeten, helaas met geen goede herinneringen.
Ook al is het al enkele jaren geleden het blijft een groot verlies.
Veel sterkte toegewenst.
Een mooie kaart heb je gemaakt.
Groetjes,
Carla

GerJanne zei

Oh Nancy, wat vreselijk om te moeten meemaken! Onbegrijpelijk. Wat goed en lief van je om een kaart te maken voor jullie vrienden. Dit gaat nooit meer helemaal over en blijft altijd een herinnering voor hun. Des te mooier dat jij er nog steeds bij stilstaat.
Jij ook heel veel sterkte gewenst vandaag.
GerJanne

Je@net zei

Jeetje...daar word je toch wel even stil van.
Je hebt een erg mooie kaart gemaakt, dat zal zeker gewaardeerd worden.
Veel sterkte gewenst vandaag!

Chantal zei

Hoi Nancy wat een prachtige, ontroerende en stijlvolle kaart heb je voor jouw kennissen gemaakt! Verschrikkelijk dat jouw moeder uit het leven is gestapt en dat jij niet op tijd bij haar kon zijn! Ontzettend veel sterkte morgen!
Lieve groetjes Chantal

Ans Gilbert zei

Hoi Nancy,
wat vreselijk om dit mee te maken, als mensen uit het leven stappen is dat vaak moeilijk te begrijpen...en als achterblijver moet je dan toch door..
Wat lief om een kaartje te maken voor je vrienden, dat zal gewaardeerd
worden..
wens je heel veel sterkte,
groetjes,
Ans

Stempel er op los by Ilse zei

Verschrikkelijk gewoon Nancy, heel zwaar om dragen voor alle nabestaanden.
Mooi kaartje gemaakt, daar zullen ze veel steun aan hebben.
dikke knuffel van Ilse
xxx

Gina zei

Nancy, dit is een droeve herinnering die je met je meedraagt op deze dag. Je staat er zo machteloos tegenover. Erg voor je dat je dit zo hebt moeten ervaren! Lief van je dat je je vrienden zo steunt met hun verdriet! Groetjes, Gina

Diny zei

Ach Nancy....wat vreselijk om dit mee te moeten maken. Jij begrijpt als geen ander hoe het voelt en wat ontzettend lief van je om zo'n prachtig kaartje te maken voor jullie vrienden. Het zal zeker een goed gevoel geven dat je zo meeleeft op deze moeilijke dag voor hun.
Groetjes en ook jij heel veel sterkte,
Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oooh wat erg, lief dat je een kaart maakt om deze mensen een hart onder de riem te steken. Uit eigen ervaring weet jij (helaas) wat ze waarschijnlijk voelen. Heel veel sterkte Nancy...
Lieve groetjes Miranda

Julee (Vervegirl) zei

Such a classy card! Thanks for playing along with Mojo Monday!