Geslaagd

Dit kaartje maaktje ik voor Demi, de dochter van Angelique.  Woensdag kreeg ik een berichtje dat ze geslaagd is, super toch!

Ik kocht deze digi van BugabooStamps, vond ik wel een mooie!  Papiertjes uit een blokje dat ik vorig jaar of was het al het jaar ervoor in het Kruidvat kocht.  Ik vind die heel leuk met al die bijzondere kleurtjes.


Misschien kijk je vreemd op van de voetbalbrad, maar Demi is een voetbalster, vandaar...

Gewoonlijk maak ik met het oog op de portkosten mijn vierkante kaarten op 12/12 cm.  Deze keer heb ik het kaartje eens op 15/15 gemaakt, dan kan je je toch echt wel meer uitleven, eens grotere mallen gebruiken, ...   Ik wou de achtergrond van de digi wat opvullen, hiervoor een stempel van Marianne Design gebruikt met 2 kleurtjes, het lijkt wat vuurwerkachtig...

Het kaartje nam ik gisteren mee naar Zeeland, ik was afgesproken voor een knutseldate bij Angelique!  Héérlijk namiddagje weer.  We hebben een en ander uitgeprobeerd met verschillende soorten inkt en papier, wat werkt waarop, ... Hoe maskeren,  ...  Dus ja, lekker leuk gekliederd!

Op de terugweg ben ik nog naar Boekenfestijn geweest in Gent, dat was voor hobbymaterialen echt een tegenvaller!  De voorbije jaren hadden ze meer en meer hobbyspullen, kon je vaak mooi A5-linnenkarton in diverse kleuren kopen, wat oudere mallen en stempels aan spotprijzen, ... Nu was er niets van dat alles.  Een paar 'kelderrestjes', meer niet. 
Ik heb wel een stapeltje boeken mee natuurlijk.  Ik lees doorheen het jaar gewoonlijk op mijn e-reader, heel handig aangezien ik meestal lees op de bus op weg van of naar het werk.  Maar voor op reis binnenkort vind ik het dan wel tof om weer eens wat echte boeken mee te nemen. 

Gebruikte materialen:
Digi: Bugaboo Stamps
ingekleurd met Twinmarkers en Spectrum Noirmarkers 
achtergrondstempel: Marianne Design: MM1607
Geslaagd: Die'Sire
Bloemen: Marianne Design LR0472
Banner : Marianne Design: LR0187
Bordermal: Noor 6002/0366
Hoekmal en ronde mal: Onbekend merk
Brad: DécoTime

Fijn dat je weer op blogbezoek kwam, lief als je een reactie achterlaat
ik lees die altijd met heel veel plezier, dankjewel!


PS In het blogbericht hierboven lees je alles over een candy... 

Crealieve groetjes 
Nancy

Challenges en zo: 
Catch The Bug: SSS #511
Cardz 4 Galz: # 49 - Graduation 
Crafting Circle: Bugaboo Crafty Challenge # 6 
CraftAddiction: # 6 - Minimaal 3 bloemen

Reacties

Sarah zei…
Mooi kaartje. Ik heb het boekenfestijn dit jaar ook laten passeren. Ik vond dat er vorige keer ook minder knutselspullen waren en mijn boekenkast zit vol!
Fijne dag
trijntje zei…
Wat een leukerd Nancy! de digi is enig. Wat een mooi vrolijk kaartje. Groeten Trijntje
Je@net zei…
Een heel geslaagd kaartje, Nancy!
Marja zei…
Superleuke kaart heb je voor Demi gemaakt!
Groetjes Marja.
Nota Bene zei…
Heel leuke kaart! Ik ben anderhalf jaar geleden ook al eens zo ontgoocheld geweest in het Boekenfestijn. Ik had er toen wel een paar dingetjes gekocht, maar de oogst was niet enorm. Sindsdien ben ik niet meer geweest, dus ik kan niet zeggen hoe het geëvolueerd is. Hier zijn de examens inderdaad gedaan, eind juni weet ik of ik erdoor ben (ik ga ervan uit van wel, het zijn avondlessen hé). Ik moet me binnenkort eens verdiepen in de easelkaart, denk ik. Ik zie er zoveel op blogs, dat wil ik ook kunnen!
Groetjes, Nele
Margreet zei…
Wat een leuke kaart heb je voor de geslaagde Demi gemaakt, Nancy! Sinds ik thuis ben lees ik toch weer vaker in een écht boek uit de bieb, terwijl ik de e-reader voor op vakantie ideaal vind.
Fijn weekend!
xxx Margreet
helemaal niet moeilijk Nele, en anders moeten we maar eens afspreken hé als je eens aan zee bent!
Gina zei…
Hele leuke kaart geworden Nancy. Toch handig dat je relatief bij Nederland woont. En ik blijf het super vinden dat je daar nu ook een huisje hebt ! Het is al een tijdje gelden dat ik op een boekenfestijn was. Die laatste keer was er ook al niet zoveel 'nuttigs' meer voor de hobby. Groetjes, en fijn weekend! Gina
Superleuke kaart, die zal goed ontvangen worden! ik lees ook heel graag, maar tegenwoordig altijd op mijn e-reder, zo makkelijk!
Eri Kumeling zei…
Leuke kaart, de digi en het papier zijn super vrolijk.
Groetjes, Eri
Nicolette zei…
Een hele leuke geslaagd kaart Nancy. Zelf lees ik ook graag "echte "boeken hoor.
Groetjes Nicolette
Ans Gilbert zei…
Mooie kaart Nancy,
in klein formaat leek de ronde stans wel zilver..je digi is erg leuk..Grappig om op je kaart een voetbal brad te zien en een bloemetje met strikje,
gr.Ans
Sylvia zei…
Mooie persoonlijke kaart voor Demi,Nancy.Prachtige bloem en een lief stempeltje.

Groetjes,Sylvia.
Mooi kaartje voor de geslaagde Demi heb je gemaakt. k vind je bloemen prachtig (ga deze zometeen even googlen!).

Liefs Kim
GerJanne zei…
Wat een leuke kaart voor Demi! Heel mooi gedaan en een gave digi. Dus bij jullie gaat het naar formaat en niet naar gewicht, de portokosten?? Bijzonder, die verschillen.
Groetjes,
GerJanne
Wat heb je een leuke kaart voor Demi gemaakt Nancy. Vrolijke kleurtjes en mooie stansen. De afbeelding heb je mooi ingekleurd en is natuurlijk perfect voor de gelegenheid. Leuk ook die voetbalbrad erbij. Altijd gaaf als een kaart zo op de persoon gemaakt is. Ik vind de cirkelstans rond het plaatje ook erg mooi, fijntjes.
Lieve groetjes Miranda
Angelique zei…
Deze prachtige kaart staat nu bij ons op de kast te pronken, Demi was er erg blij mee. Weer een hele gezellige middag gehad en weer het een en ander geleerd (hoe moet ik kliederen, haha).
Jammer dat de beurs tegenviel qua knutselspullen, gelukkig nog wel wat boeken gescoord.
lieve groetjes Angelique
Nota Bene zei…
Graag! Ik had je gisteren toevallig al gemaild (weet niet of je het al gezien hebt) met wanneer we er zijn. Altijd welkom! Een namiddagje knutselen tijdens de Ronde van Frankrijk lijkt me ideaal (Peter is nogal een koersliefhebber, dus dan staat er nog niet veel op de planning).
AO Creations zei…
Super cute!!! Thank you for joining us at Cardz 4 Galz, good luck!!! Amy DT
karien zei…
Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor Demi
Groetjes Karien
Cazro zei…
A great card, I love the image and your background. Thanks for joining us at Cardz 4 Galz. Caz DT.
This is so sweet! What a cute little girl. I love how soft and pretty this card is, but still has a lot of impact and fun! hanks so much for joining us at Cardz 4 Galz! -Chris DT
Geweldig mooi kaartje en heel persoonlijk lees ik. Altijd leuk! Gezellig dat je meedoet hiermee bij CraftAddiction challenge blog.
Gr Anita DT
Liefs Anita
Babs zei…
Thank you for sharing your beautiful card with us this time at Cardz 4 Galz, hope to see you again soon.
Hugs Babs x DT
Tammy zei…
This is so cute and I love all of the beautiful dies you used! Thanks so much for joining us at Cardz 4 Galz!
Tammy x

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

Ik hou van Holland

An-Na Swap 1 - Opdracht 1