Vlinder...

Toen ik een tijdje geleden voor het eerst een borduurkaartje maakte, vond ik het best wel leuk en rustgevend om er aan te werken, lekker gezellig in de zetel...
Dus... nog een eentje gemaakt!  Ik heb me laten inspireren door het thema van de meichallenge van het borduurkaartenblog : 'vlinders'.



Het mooie borduurpatroontje van Christien van den Akker vond ik bij de Hobbyjournaal-downloads (301). Ik heb met blauw gewerkt, ik vind dit garen met kleurenverloop wel tof.  Dit gecombineerd met de mooie vlinder van Memorybox (Vivienne Butterfly) (*).  Het dessinpapier is van een oud blok van Studio Light.  Nog wat plakpareltjes om af te werken...

(*) Ik weet eigenlijk niet of borduurkaartjes vaak met mallen gecombineerd worden, maar ik vind dit zo'n mooie vlinder en gezien het thema... Wat vinden jullie: kan een combinatie van borduur met mallen, of vinden jullie het beter met een (al dan niet) 3D-plaatje?

Dankjewel voor al jullie lieve reacties op mijn vorige kaartjes. 
Ik vind het altijd fijn om ze te lezen!

Creatieve groetjes
Nancy



Reacties

Hetty zei…
Mooie kaart heb je gemaakt Nancy. Hele leuke combinatie met de vlinder, dat kan prima.
Mag ik je nog een tip geven? Met de achterkant van een theelepeltje, aan de achterkant van je kaart, de borduurgaatjes dicht drukken. Dan wordt het resultaat nog mooier.
Lekker verder gaan met borduren .....
Groetjes Hetty
Sarah zei…
Ik vind het super mooi zo . Die vlinder past er gewoon perfect bij ! Liefs ☆ Sarah ☆
Ans Gilbert zei…
Hoi Nancy,
toen ik nog borduurkaarten maakte, gebruikte ik meestal een 3D plaatje, dat is alweer wat jaartjes geleden, door artrose in mijn handen, lukt dat niet meer.. Ik zie nu veel vaker ook het gebruik van mallen..
Jouw kaartje is prachtig en de vlinder een bjoetie,
fijn weekend,
liefs Ans
Rosina zei…
Wooow Nancy dat is een schitterend kaartje...jij beheerst ook alle technieken...prachtig geborduurd en zo mooi in die zacht blauwe kleurtjes...Mijn borduurwerk is heel af en toe een stikrandje maken...
KNAP gedaan!!

groetjes
Rosina
Wil Frutsel zei…
Een prachtig gebordiirde kaart met mooie kleurtjes garen en een prachtige vlinder!!
xx Wilma
Anoniem zei…
Wauw Nancy!! Prachtige kaart! Prachtige kleuren, prachtig geborduurd, prachtige vlinder ... het is gewoon ... prachtig :) ! Ik vind het juist leuk als je een mooi borduurtje combineert met een mal ;)
Lieve groetjes Chantal
Misseke zei…
Schitterend borduurkaartje heb je gemaakt Nancy - een supermooi combinatie en alles kan met een borduurtje hoor: 3D, een malletje, een gewoon plaatje of zelfs een gekleurd stempeltje ;).

Groetjes,
Misseke
carla zei…
Een prachtig kaartje.
Mooi borduursel en chic afgewerkt met de vlinder.
Groetjes,
Carla
Corrie zei…
Hallo Nancy
Het is een schitterende kaart, mooi geborduurd in het blauw, ook de vlinder van Memorybox staat er prachtig bij.
Dank je wel voor het meedoen bij Ons borduurkaartenblog.
Lieve groetjes,Corrie
dankjewel voor de tip Hetty!
nancy
Angelique zei…
Wat een mooie borduurkaart, ik vind de vlinder er perfect bij passen. Ik wilde je ook de tip geven van de gaatjes (van mijn moeder gehoord) maar dan met een pergamano pen met een grote bol.
Danoesja zei…
Hoi Nancy
Je kaart is prachtig en ik vind het zo mooi dat de kleurtjes van je garen in je mooie vlinder terugkomen. Borduren op kaartjes is zeker heel rustgevend, ik doe het ook vaak met mooi weer lekker in de tuin. Tegenwoordig kan je met geborduurde kaarten alle kanten op en hoef je niet alleen 3D plaatjes te gebruiken, gewoon lekker doen wat je zelf mooi vind, ik daag mijzelf ook steeds uit om hele andere borduurkaarten te maken, hopelijk geven wij op ons Borduurkaartenblog je veel inspiratie.
Gezellig dat je meedoet aan de challenge op ons Borduurkaartenblog.
Lieve groetjes, Danoesja
Lenie zei…
Wat een prachtige vlinderkaart,mooie kleuren ook.
Bedankt voor je deelname bij Ons borduurkaartenblog.
groeten Lenie
Cindy zei…
Hallo Nancy, wat een prachtige originele kaart, erg mooi geworden. Zo mooi hoe het garen terug komt in de vlinder. Leuk dat je meedoet met de challenge van Ons borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy
Trijntje zei…
Hoi Nancy. Wat een schatje. Heel mooi oin deze leuren met de vlinder zo in het midden. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

Elke donderdag een kerstkaartje... # 2023/17 Challenge Monochroom

Kadoosjes met Pronty Stencils