trouwkaartje

De zoon van een vriendin trouwt in februari en ze vroeg of ik geen kaartje wou maken.  Het mocht romantisch worden, met hartjes enz... Tijd om aan de slag te gaan met de mooie mal Anja's Heart van Marianne Design, ik had die aan de helft van de prijs kunnen kopen tijdens ons weekendje Zwolle...

Wat getwijfeld welke kleur ik bij het wit zou gebruiken.  Uiteindelijk gegaan voor grijs-blauw metalic en een bijpassend papiertje met bloemen en vogels.  De kaart moet niet per post verstuurd worden, dus een grote kaart gemaakt (14,5/14,5 cm), zo kon er lekker veel op... Bijna alles is weer van Marianne Design, behalve het leuke autootje onderaan, dat is een nieuwtje van Nellie Snellen, zorgt wat voor een knipoogje vind ik zelf...


Het autootje heb ik ook gebruikt op de enveloppe, samen met een ampersand (MFT), vind dit wel tof voor een trouwkaart,  deze uitstgestanst uit spiegelkarton.


Vanavond gaan we samen naar de bloemschikles, ik hoop dat ze het kaartje goed vindt.  Ik ben ook benieuwd naar jullie reacties, het is altijd leuk om die te lezen!

Creatieve groetjes
Nancy

Reacties

Anoniem zei…
Hoi Nancy wat een schitterende trouwkaart! Je hebt het zo mooi gemaakt. IK denk dat je vriendin hier echt heel blij mee zal zijn! Het autootje is inderdaad een heel leuke touch :) Super!!! Heel veel plezier vanavond bij het bloemschikken!
Groetjes Chantal

Populaire posts van deze blog

Rouw- en sterktekaartjes...

Ik hou van Holland

An-Na Swap 1 - Opdracht 1